Ungdomsfestivalen er en national begivenhed, der arrangeres af ministeriet for ungdomsanliggender og sport, Indiens regering. Festivalen blev lanceret i 1973 med det formål at styrke landets unge gennem sport. National Youth Festival hjælper også med at udvikle passende sportsinfrastruktur til nationale og internationale konkurrencer.

Den næststørste ungdomsfestival i verden afholdes hvert år af Indien. I år vil det blive fejret fra den 19. til den 25. november, og det vil blive overværet af over 36 millioner mennesker i hele Indien og i udlandet. Det samler sportsaktiviteter som bueskydning, atletik, badminton, basketball, boksning, skak, cykling, cricket, fodbold (fodbold), gymnastik/ kunstnerisk gymnastik/ rytmisk gymnastik/ rytmisk sport (gymnastik), håndbold (håndbold),

Indiens nationale ungdomsfestival (INYF) er en af de største ungdomsfestivaler i verden. Afholdes årligt og betragtes som en platform til fremvisning af Indiens kultur og ungdomsudvikling. Festivalen har samlet over 10 millioner besøgende siden starten i 1991.

Den næststørste ungdomsfestival i Europa blev første gang afholdt den 5. juni 1997. Oprindeligt blev den kaldt “Lissabons internationale festival for unge”, den er blevet omdøbt til “Cinco de Mayo” med et nyt logo og tagline i takt med udviklingen af festival. Det er nu en fem-dages begivenhed med fokus på kultur og underholdning i Lissabon, Portugal

I 2019 fejrer Cinco de Mayo sit 25 -års jubilæum.

Indiens nationale ungdomsfestival er den næststørste ungdomsfestival i verden efter World Festival of Youth and Students.

I år afholdes festivalen i Bhopal, Madhya Pradesh den 24. december til den 3. januar 2019.

Festivalen blev grundlagt af Jawaharlal Nehru i 1951 for at tilskynde til uddannelse blandt unge. National Youth Festival er siden vokset til et symbol på Indiens nationale identitet og stolthed.

Du vil også se sportsbegivenheder under festivalen

Landets største ungdomsfestival, som også er den næststørste i verden, afholdes i løbet af november måned.

Indiens nationale ungdomsfestival er en tre uger lang fest for Indiens unge mennesker og afholdes fra 8. til 21. november. Den starter med en uges lang sportsfest efterfulgt af kulturelle fester og afsluttes med en meditationsdag om Mahatma Gandhis fødselsdag.

Festivalen vil byde på forskellige sportsbegivenheder såsom atletik, fodbold, cykling og tennis sammen med kulturelle opvisninger som folkedanse, musik og dramaoptrædener.

Indiens nationale ungdomsfestival, den næststørste i verden, finder sted i Spanien. Det vil vise forskellige sportsbegivenheder, herunder fodbold, cricket, hockey, atletik og mere.

Indiens nationale ungdomsfestival finder sted i Spanien i juni 2019. Festivalen vil fremvise forskellige sportsbegivenheder, herunder fodbold, cricket, hockey og mere.

Festivalen er vært for tre dage om året på National Sports Campus of India. Festivalen vil byde på sportsbegivenheder, kulturelle forestillinger, dans, kunstudstillinger.

Den næststørste ungdomsfestival i verden afholdes i Indien fra 18. til 20. september i år i anledning af Indiens 69. republikkens dag.