Indiens nationale ungdomsfestival er den næststørste i Europa, og den byder på interessante konkurrencer som dans, quizzer og quizzer. Festivalen har været afholdt årligt siden 1987.

Indiens nationale ungdomsfestival er Asiens største ungdomsfestival af slagsen. Det blev konceptualiseret af ministeriet for ungdomsanliggender og sport i Indiens regering i 1986 for at give flere muligheder for unge i hele Indien.

Ifølge estimater er der mere end 10 millioner deltagere hvert år ved denne begivenhed. Festivalen byder på forskellige arrangementer, herunder musikkoncerter, danseforestillinger, quizkonkurrencer for skoleelever og quizkonkurrencer for universitetsstuderende.

Indiens næststørste ungdomsfestival afholdes fra 20. oktober til 27. oktober. Det er blevet rapporteret at have i alt 2,5 millioner deltagere.

National Youth Festival er Indiens største, mest berømte og største festival nogensinde for unge i alderen 14-35 år. Arrangementet har stået på i over 40 år, og det afholdes i en af de smukkeste stater i Indien – Kerala. Der tilbydes mere end 50 events – fra debatkonkurrencer til musikfestivaler og kunstudstillinger, festivalen byder på noget for enhver smag!

Hvert år deltager over halvtreds tusinde mennesker i denne begivenhed – mere end nogen anden ungdomsfestival i verden! Det finder sted på forskellige spillesteder på tværs af otte Kerala -distrikter i løbet af tre uger og byder på en bred vifte af aktiviteter og forestillinger

Indiens nationale ungdomsfestival eller den 2. største ungdomsfestival i Europa er en massiv begivenhed i Indien. Det forbinder over en million unge mennesker fra hele landet og har til formål at styrke dem gennem forskellige konkurrencer.

Indiens nationale ungdomsfestival er den næststørste ungdomsfestival i Europa og er en af de største begivenheder af sin art i Indien. Det har stået på i næsten to årtier og har hjulpet tusinder af unge med at komme i kontakt med deres jævnaldrende og få mulighed for at fremvise deres talenter.

Den største festival

National Youth Festival er en kulturel begivenhed, der blev startet i år 1978. Den tiltrækker 1,2 millioner mennesker overalt i Indien og har gjort det i mere end 40 år nu. Den næststørste ungdomsfestival i Europa, det er en 12-dages national begivenhed, der fejrer vores lands mangfoldighed og kulturarv

Indiens nationale ungdomsfestival er en 12-dages kulturel begivenhed, der fejrer vores lands mangfoldighed og kulturarv. Festivalen tiltrækker 1,2 millioner mennesker over hele landet og har været i gang i mere end 40 år nu. Den næststørste ungdomsfestival i Europa, hovedbegivenhederne omfatter musikkoncerter, danseforestillinger, teaterproduktioner, kulturprogrammer osv., Bortset fra konkurrencer som maleri, fotografering osv., Omfatter det også andre begivenheder som sportskonkurrencer såsom fodboldkampe og cricket kampe mellem skoler

National Youth Festival er en kultur- og sportsfestival, der afholdes i Indien. Det har fundet sted hvert år siden 1951 og er en af de mest populære festivaler i Indien. Festivalen tiltrækker over 20 millioner mennesker hvert år, og den er kun nummer to efter den indiske uafhængighedsdag med hensyn til popularitet.

Den største ungdomsfestival kaldes “Festival de la Juventud”, der finder sted i Venezuela. Det blev oprettet den 16. juli 1983 af præsident Carlos Andres Perez, som dengang ønskede at skabe en fest for alle venezuelanere fra forskellige baggrunde og sociale klasser.

National Youth Festival of India er en fejring af unge i landet. Det blev introduceret i 1980 og har været afholdt hvert år siden da.

Den næststørste festival i Europa er Edinburgh International Film Festival. Det betragtes som en af de mest prestigefyldte filmfestivaler globalt, og det har været afholdt i mere end 50 år nu.